Diensten

Wij bieden diverse diensten:

Bezorgen

Wij kunnen gassen en lasmiddelen tegen vergoeding bij u bezorgen. Wij bezorgen in een straal van ongeveer 10 km rond Alkmaar. Onze bezorgdagen zijn sinds onze verhuizing verminderd, dus dit gaat altijd in overleg.

Controle

Voor controle van brandbeveiligingsmiddelen zie onder producten in het menu: Brandbeveiliging.

Controle en reparatie

Wij kunnen uw lasapparaten, branders en reduceerventielen voor u controleren en repareren.

Verhuur

Wij verhuren diverse lasapparaten en plasmasnijders
Klanten die bij ons geen rekeningklant zijn, vragen wij een borg van € 200,-

AUTOGEEN:
U krijgt een complete set mee: cilinderwagen met daarop 2x 10 liter cilinder, compleet slangenpakket en een kistje met handgreep met diverse lasvoorstukken en snijvoorstukken en een heetstoker.  Prijs v.a. € 15,- p/dag
Heeft u lasdraad nodig, dan hebben wij dit op voorraad, voor de kleine klusjes zelfs evt. per staaf.

MIG LASSEN
Mig lasapparaten hebben we in netstroom en krachtstroom te huur. Natuurlijk compleet geleverd met lasdraad en gas. De huurprijs is voor het apparaat, gas en draad rekenen we af naar verbruik.

TIG LASSEN / ELECTRODEN LASSEN
Een mooi draagbaar apparaat voor Tig- en elektrodelassen. Een robuuste lasser waar u heel wat mee kunt doen.  Gasfles, lasdraad  en elektroden leveren wij er naar wens bij en worden apart afgerekend.

PLASMASNIJDEN
Wij een draagbaar apparaat op net stroom in de verhuur, met interne compressor. Deze snijdt staal tot een dikte van 15 mm, RVS maximaal 10 mm.

Heeft u zwaarder werk, dan hebben wij een verrijdbaar apparaat dat tot 40mm dik kan snijden. Deze moet echter aangesloten worden op een compressor met minimaal vermogen  5,2 bar en 200 liter.

Bel ons voor advies over het juiste apparaat voor uw klus en de actuele prijzen: 072-5403040