Wie zijn wij

De gezelligheid van een familiebedrijf

In 1993 richtte Willem Boldewijn, BBBBoldewijn op (Brandblussers Blusklaar Bij Boldewijn), een volledig gecertificeerd bedrijf voor de controle van kleine blusmiddelen. Na 14 jaar ervaring als controleur in de brandbeveiliging koos Willem voor een eigen zaak.
In 1998 kwam zoon Alex erbij in de zaak; eerst als werknemer, later als vennoot. Het bedrijf groeide gestaag.

In 2002 kregen ze de kans om Lasgroothandel Jan in ’t Veld over te nemen en verhuisde het bedrijf van de Schermer naar Alkmaar. De naam werd BBBBoldewijn voorheen Jan in ’t Veld.
Vanaf 2010 heet het bedrijf simpelweg Boldewijn vof en bestaat uit een winkel met lasgassen en -benodigdheden die Alkmaar en omgeving bedient. Willem is de contactpersoon voor alles wat te maken heeft met lassen en gassen.

Vanaf 2002 was Monica contactpersoon voor de administratie, maar groeide ook verder in de inkoop en verkoop. Per augustus 2017 is zij de nieuwe vennoot van Willem geworden en Alex is uit de laswinkel gestapt.

Alex gaat verder vanuit Andijk als Boldewijn Brandbeveiliging. Alle brandbeveiliging informatie op deze website, blijft gewoon actueel en informatie aanvragen bereiken Alex ook gewoon nog. Uw blusser naar de winkel brengen voor controle, kan ook nog gewoon!

Service blijft bij ons allen hoog in het vaandel!