Toevoegmaterialen

In onze winkel verkopen wij de meeste gangbare lasdraden en electrodes, maar ook een aantal minder gebruikelijke soorten.

Wij verkopen onze lasdraden en electrodes ook in kleine hoeveelheden. Voor hobbyisten, ZZP-ers en andere kleine gebruikers hebben we blisters met 10 tot 20 electroden, afhankelijk van de dikte. Deze blisters hebben we in Rutiel en RVS316, de overige electrodes zijn los verkrijgbaar.

Ook autogeen staven of tig-lasdraad leveren wij desnoods per staaf. Wij hebben kilo prijzen en wegen gewoon af wat u hebben wilt. In deze staven hebben wij: Staal, RVS 304, RVS 308, RVS 316, Aluminium diverse soorten, en lasbrons.

Mig lasdraden hebben wij in 15 of 16 kilo rollen, 5 kilo rollen en zelfs kleine rolletjes van ongeveer een kilo, voor de hobby apparaatjes van bijvoorbeeld Ferm.

Ook de gasmondstukken, contacttipjes, veertjes, slijpschijven en alles wat er nog bij komt kijken, kunt u bij ons in kleine hoeveelheden bestellen.

Als u wat verder weg woont, kunnen wij tegen vergoeding van kosten, u ook kleine hoeveelheden lasdraad, electroden of slijtdeeltjes opsturen. U zit bij ons niet vast aan een minimum afname.

Wilt u meer informatie of wat bestellen: stuur een mailtje naar info@boldewijn.nl of bel ons op: 072-540 30 40